buijTenhuis beachvolleybaltoernooi

Het wedstrijdseizoen is voorbij en de zomer staat voor de deur! Ook dit jaar organiseert NVC weer het Buijtenhuis Beachvolleybaltoernooi op het Plein in Nijkerk. Op maandag 14, 15 en 16 augustus maken we er weer een sportief feest van. 

Maandag- en dinsdagavond zijn de voorrondes (voorkeursavond aan te geven bij aanmelding). Woensdagavond is de finaleronde. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met ieders voorkeur, maar kunnen niets garanderen.

Teams bestaan uit vier spelers, waarbij er altijd minimaal twee dames in het veld moeten staan. Je kunt je aanmelden voor de niveaus ‘beginners’ en ‘gevorderd’.
Omdat een aantal teams vorig jaar twijfelde tussen deze niveaus, introduceren we dit jaar ook het niveau ‘semi-gevorderden‘. Alleen indien er voor dit niveau voldoende animo is, maken we hier poules voor. Bij te weinig animo wordt je team alsnog ingedeeld bij niveau ‘beginners’ of ‘gevorderden’ (kan aangegeven worden in het formulier).

We hebben ruimte voor ca. 30 teams, dus meld je snel aan via onderstaande link! Aanmelden kan tot en met 1 augustus. Voor vragen kun je terecht bij Frank van de Veen (06-31237445).

Meld je aan via deze link!

X