Buijtenhuis beachvolleybaltoernooi weer groot succes 

Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 augustus werd er op het Plein in Nijkerk weer hard gestreden tijdens het Buijtenhuis Beachvolleybaltoernooi. Het volleybalspektakel trok veel bekijks en zorgde voor drie gezellige avonden op het vernieuwde plein in Nijkerk. 

Voor het eerst werd er dit jaar gespeeld op 3 velden, op 3 verschillende niveaus, waarbij er uiteindelijk plek was voor 37 teams. Op maandag en dinsdag werden er voorrondes gespeeld, waarbij de beste drie in de poule door mogen naar de finaledag. Op woensdag wordt er door de beste teams gestreden om de felbegeerde titel. 

Bij de gevorderden werd de finale gewonnen door Team Lust. Door middel van een spannende derde set werd er gewonnen van Ruben Pauls Bootcampklasje. Beachvolleybal Amersfoort werd hier derde. 
Bij de semi-gevorderden ging Nader te bepalen er met de felbegeerde beker vandoor. De tweede plek was voor de Kroontjes en de derde plek voor Van der Horst Montage. 
De beginnerspoule is gewonnen door Kiss my Ace. Het zilver én brons gingen hier beide naar de teams van Albert Heijn Nijkerk.  

Namens NVC Nijkerk bedanken wij graag de sponsoren die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. 

Foto’s zijn te vinden de Facebookpagina van Arjen Gerritsma en via Nijkerkerveen.org, gefotografeerd door Aalt Guliker.

X