dames 3 op koers voor kampioenschap

Op 22 september werd, na de eerste wedstrijd van het seizoen, een foto gemaakt van de stand in de competitie en in de dames 3 groepsapp gedeeld. “Hé, we staan bovenaan!”
Nogal logisch als je op vrijdag speelt en de eerste wedstrijd wint….
Maar we bleven gestaag winnen en er kwam nog een foto in de groepsapp en nog één.

Vanaf december begon het toch serieus te kriebelen, kunnen we kampioen worden dit seizoen? Met een 3-1 overwinning in januari tegen de andere titelkandidaat kwam er ook een serieus gat naar de nummers 2 en 3. Wat weer niet opviel omdat we in januari weinig wedstrijden hadden en zo in punten achterbleven.
Maar wij wisten wel dat, als wij onze “inhaal” wedstrijden gewoon zouden winnen, we toch echt bovenaan zouden staan. De stress nam een beetje toe wat tot minder spel van onze kant en zelfs een nederlaag (3-2, dat dan wel) leidde. Maar ook Zeewolde verspeelde wat puntjes. Er werd gerekend en de opdracht werd 15 punten uit 5 wedstrijden halen voor het kampioenschap. Afgelopen zaterdag werd er gewoon steady met 3-1 van Libero gewonnen. Met nu nog 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden te halen is het kampioenschap weer wat dichterbij. Donderdag avond staat een zeer spannende pot, de uitwedstrijd tegen VVH werd namelijk verloren met 3-2, op het programma. Hopelijk zijn we daarna weer een stapje dichterbij ons doel!

X