Voorlopige teamindelingen 2021/2022

De afgelopen tijd is de TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode, aangezien het volleybalseizoen maanden heeft stilgelegen. Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden. 

We weten nu nog niet hoe het aankomende seizoen eruit gaat zien. Zo weten we bijvoorbeeld niet of we straks weer wedstrijden mogen spelen, etc. Er is nog veel onduidelijk, maar wij kijken al wel met veel enthousiasme naar het nieuwe seizoen en we hopen dat alles snel weer normaal zal zijn.  

Voorlopig blijven we nog even buiten trainen op de parkeerplaats van manage Luxool. Ondanks dat we per 5 juni weer in de zaal mogen trainen is dit nog niet altijd haalbaar. Zoals ook per e-mail gecommuniceerd kunnen we t/m 24 juli gebruik blijven maken van de beachvolleybalvelden en gaan we vanaf 1 augustus weer de zaal in, indien er genoeg mensen zijn. Er zal te zijner tijd een planning worden gemaakt voor de trainingen in augustus, aangezien teams die maand waarschijnlijk niet op volle sterkte zullen zijn door de zomervakantie.  

Let op, de teamindelingen en ook het trainingsrooster zijn nog onder voorbehoud.  

Trainers gezocht! 
Zoals in de teamindelingen is te zien, is er nog niet voor ieder team een trainer gevonden. We gaan hier de komende weken nog mee bezig en hopen binnen een aantal weken hier meer duidelijkheid over te hebben. We horen het als TC’s ook graag als je trainen zou willen geven of iemand kent die dit misschien wil doen. 

Heb je vragen over de teamindeling dan horen we die graag. 

Sportieve groet, 

Technische Commissie NVC Nijkerk 
(tc@nvc-nijkerk.nl) 

X